Portfolio

Een kijkje in mijn recente werk

Liefdespijn website portfolio

Praktijk Liefdespijn

Erna Snellen is gediplomeerd coach en therapeute. Zij helpt vrouwen die last hebben van relatieverslaving, verlatingsangst of codependentie. Haar visie: "Iedereen die dat wil kan een gezonde, stabiele relatie opbouwen. Je moet alleen weten hoe."

Ellen's Choices website portfolio

Ellen's Choices

Ellen's Choices is een website vol met anekdotes over popmuziek geschreven door Ellen Richter. Als ervaren tekstschrijver publiceert zij vrijwel dagelijks een leuke, grappige, aangrijpende anekdote of herinnering bij een bepaald nummer.

Portfolio website Dani Eline

Dani Eline

Danielle is een expert op het gebied van financiële geldzaken. Zij biedt online cursussen en financiële coaching. Haar missie is om vrouwen financieel te laten slagen zodat zij hun dromen kunnen waarmaken.

Portfolio website Van der voort van der Kleij Elektrotechniek

Van der Voort van der Kleij Elektrotechniek

Van der Voort van der Kleij Elektrotechniek BV is een allround bedrijf voor elektra, beveiliging en installatiewerkzaamheden voor zowel bedrijven als particulieren.

portfolio website online leeromgeving Paulette Kreuk

Paulette Kreuk - Online leeromgeving

Met het programma Spreid je Veren - Leef je Pracht, leert Paulette je hoe je een leven en carrière kunt creëren waar jij intens gelukkig van wordt en elke dag met plezier uit bed springt!

Portfolio website WNP Support

WNP Support

Als Event & Video Virtual Assistant organiseert WNP Support events, en maakt bedrijven online zichtbaar met video. Deze website is gemaakt in samenwerking met tekstschrijver Pauline Ploeg.

Portfolio website Loestere

Loestere

Loestere is een website met verhalen, gedichten en columns die, met name, ouderen gratis in hun vertrouwde dialect (Sittards) kunnen beluisteren. Een supermooi initiatief van Ellen Richter.

Portfolio website Beauty Moments by Britt

Beauty Moments by Britt

Beauty Moments by Britt is een sfeervolle, knusse en professionele schoonheidssalon in Waddinxveen. Met de nieuwe website wil Britt laten zien wie zij is, hoe haar schoonheidssalon eruit ziet, welke behandelingen zij biedt en welke producten zij gebruikt.

Portfolio website TRNDZ

TRNDZ

Positief, inspirerend en verbindend. Dat is het leukste feelgood magazine van Zoetermeer en omgeving. TRNDZ laat, zowel online als offline, zien hoe leuk en mooi Zoetermeer is. Een stad met veel mogelijkheden en gezellige activiteiten.

Portfolio website Mondhygiënepraktijk Bianca van Deene

Mondhygiënepraktijk Bianca van Deene

Mondhygiënepraktijk Bianca van Deene in Zoetermeer is een kleine praktijk met 20 jaar ervaring in het voorkomen en bestrijden van aandoeningen aan het gebit. 

Portfolio website Karin Zorgconsulente

Karin - Zorgconsulente

Zorgen dat ouderen en zieke mensen langer thuis kunnen wonen, in hun vertrouwde omgeving, dat is de drijfveer van Karin om als zelfstandig zorgprofessional te werken.