Portfolio

Een kijkje in mijn recente werk

Portfolio website WNP Support

Website WNP Support

Als Event & Video Virtual Assistant organiseert WNP Support events, en maakt bedrijven online zichtbaar met video.

Wilma van WNP Support was zelf begonnen met haar website en teksten, maar merkte dat ze daarin vastliep. Dit leidde tot een succesvolle samenwerking met tekstschrijver Pauline Ploeg. Zij de teksten, ik de website.

"Kleurrijk, overzichtelijk en aantrekkelijk voor zowel mannen als vrouwen", is wat Wilma zei wanneer ik haar vroeg wat de website moest uitstralen. Dat is volgens mij wel gelukt.

Portfolio website Loestere

Website Loestere

Loestere is een website met verhalen, gedichten en columns die, met name, ouderen gratis in hun vertrouwde dialect (Sittards) kunnen beluisteren. Een supermooi initiatief van Ellen Richter waaraan ik met veel plezier heb meegewerkt. 

De luisterfragmenten zijn geïntegreerd vanuit Soundcloud waardoor ze nauwelijks de performance van de website beïnvloeden.

Aangezien het een belangeloos project betreft, is er een functie "Doneren" toegevoegd waarbij de donaties eenvoudig via Mollie (payment provider) worden verwerkt.

Portfolio website Beauty Moments by Britt

Website Beauty Moments by Britt

Beauty Moments by Britt is een sfeervolle, knusse en professionele schoonheidssalon in Waddinxveen. 

Met de nieuwe website wil Britt laten zien wie zij is, hoe haar schoonheidssalon eruit ziet, welke behandelingen zij biedt en welke producten zij gebruikt. Een compleet online visitekaartje volledig afgestemd op haar huisstijl.

Uiteraard is de website geoptimaliseerd voor de zoekmachines zodat haar klanten haar goed kunnen vinden.

Portfolio website TRNDZ

Website TRNDZ - De glossy van Zoetermeer en omgeving

Positief, inspirerend en verbindend. Dat is het leukste feelgood magazine van Zoetermeer en omgeving. TRNDZ laat, zowel online als offline, zien hoe leuk en mooi Zoetermeer is. Een stad met veel mogelijkheden en gezellige activiteiten.

TRNDZ was nog niet online. Ik heb een compleet nieuwe website gemaakt met een gekoppelde webshop waar het magazine nu ook online te bestellen is.

Portfolio website Mondhygiënepraktijk Bianca van Deene

Website Mondhygiënepraktijk
Bianca van Deene

Mondhygiënepraktijk Bianca van Deene in Zoetermeer is een kleine praktijk met 20 jaar ervaring in het voorkomen en bestrijden van aandoeningen aan het gebit.

Haar oude website voldeed niet meer en ik mocht haar nieuwe website bouwen. Een responsive website geheel in lijn met haar huisstijl. 

Portfolio website Karin Zorgconsulente

Website Karin - Zorgconsulente

Zorgen dat ouderen en zieke mensen langer thuis kunnen wonen, in hun vertrouwde omgeving, dat is de drijfveer van Karin om als zelfstandig zorgprofessional te werken.

Ik heb voor haar een website op maat mogen maken. Een eenvoudige en overzichtelijke website waarop je duidelijk ziet waar zij voor staat en wat zij te bieden heeft.