Technisch VA

"Een virtual assistant is een zelfstandig ondernemer die op afstand andere ondernemers ondersteunt. Er zijn overal virtual assistants voor; ieder met hun eigen expertise. Wat zij allemaal gemeen hebben is dat zij ernaar streven jou als ondernemer te ontzorgen".

Als technisch VA ondersteun ik je met jouw technische struggles. Hoe zou jouw ondernemersleven eruit zien wanneer je technische zaken aan een ander kan overlaten?

Herkenbaar?

 • Je bent te veel tijd kwijt aan technische zaken
 • Je hebt vaak het gevoel dat je jouw tijd wel beter kan besteden
 • Je wordt niet blij van bepaalde (terugkerende) technische werkzaamheden
 • Het ontbreekt je aan kennis bij bepaalde technische werkzaamheden.
 • Je wilt jouw bedrijf naar een hoger niveau tillen
 • Je vindt het fijn als iemand met je meedenkt
Technisch virtual assistant mooi support
Technisch Virtual Assistant Maaike Spiekerman Mooi Support

Waar kan ik je mee helpen?

 • gratis weggever online zetten
 • e-mailmarketing systeem koppelen en inrichten
 • video ondertitelen
 • chatbot aan je website toevoegen
 • website beheer
 • website optimalisatie

Bovenstaande voorbeelden zijn een greep uit de werkzaamheden waarmee ik je kan ondersteunen. Staat jouw technische taak er niet tussen? Laat het mij weten. Ik help je graag.

Werkwijze en tarief

We plannen een online of offline kennismakingsgesprek zodat we elkaar een beetje leren kennen. In dit gesprek bespreken we welke technische taak of taken je wilt uitbesteden. Ben je enthousiast en overtuigd dat mijn hulp jou meer rust  gaat geven? Dan maak ik een offerte met een inschatting van de tijd die ik voor de opdracht nodig denk te hebben. Bij akkoord ga ik voor je aan de slag en zet ik mij 100% voor je in. 

Je kunt mij inhuren op basis van een uurtarief van € 59,00 per uur excl. BTW.

Structurele ondersteuning nodig?

Wil je jouw team verrijken met een technisch virtual assistant? Zoek je iemand waar je jouw technische taken structureel over de schutting kan gooien? Dan is een strippenkaart iets voor jou.

Met een strippenkaart kun je 1 of meerdere uren vooraf inkopen. De uurprijs wordt voordeliger naarmate je meer uren aanschaft. Je kunt deze uren flexibel inzetten en naar je eigen behoeft invulling geven. Geen offerte procedures. Ik kan meteen voor je aan de slag. Zo gemakkelijk kan het zijn.

Strippenkaart
1 uur

€ 59,-

Strippenkaart
3 uur

€ 169,-

Strippenkaart
5 uur

€ 269,-

Strippenkaart
10 uur

€ 509,-

Toelichting
- De genoemde prijzen zijn exclusief BTW
- De strippenkaart is onbeperkt geldig
- Facturering vindt vooraf plaats
- Werkzaamheden worden in onderling overleg ingepland
- Iedere maand ontvang je een overzicht van de gebruikte tijd en verrichte werkzaamheden

Erna Snellen - Liefdespijn

"Maaike is een super fijne Virtual Assistent om mee te werken. Ze heeft een fijne, warme persoonlijkheid, reageert snel en denkt echt mee. Ze heeft fantastisch werk gedaan voor mijn bedrijf. Pagina 's vernieuwd van mijn website en geholpen met mijn automatisch mail systeem. Ik ben heel blij met Maaike en haar werk!"

Erna Snellen

Liefdespijn
Nicole Velkdamp NiKook

"Maaike heeft mij geholpen met een webshop op mijn website en de koppeling naar een online leeromgeving. Ze heeft veel kennis, stelt de juiste vragen (waar ik zelf ook verder mee kan) en legt alles heel duidelijk uit, ook als je net zoals ik weinig weet van dit soort dingen. Maaike dacht ook mee naar oplossingen en niet alleen maar voor het vraagstuk waar ze mij bij hielp. Zij houdt overzicht en weet wat er nodig is. Ik heb me enorm geholpen gevoeld en ik zal haar in de toekomst vast en zeker weten te vinden!"

Nicole Veldkamp

NiKook
Gwendel Kusters

"Maaike is een zeer goede en prettige virtual assistant. Niet alleen heel prettig om mee te werken maar ze heeft ook heel snel en adequaat alle technische problemen die ik had opgelost. Daarnaast denkt ze mee met de ontwikkeling van je bedrijf en wat je nu al moet inrichten om straks door te groeien. Echte aanraden voor iedere zzp’er die geen energie krijgt van de technische kant van het werk!"

Gwendel Kusters

Partner in Positive Change
Mirjam van Raamsdonk Fotografie

"Recent heb ik mijn website door Maaike een opfrisbeurt laten geven. Ik heb Maaike leren kennen als iemand die jouw vraag verstaat. Ze heeft precies datgene op technisch vlak en op mijn website aangepast, waar ik om vroeg. Daarnaast werkt ze snel en geeft ze een goede service."

Mirjam Verbeek

Mirjam van Raamsdonk Fotografie
Maak me Mooier - Vera de Niet

"Ik kwam Maaike tegen in een groep waar we samen in zaten. Ik was op zoek naar een VA die mij kon helpen bij wat technische dingen op mijn WordPress site. Zij heeft mij daarbij super goed geholpen en ik kreeg een heel overzicht van wat zij gedaan had, heel fijn. En het werkt nu eindelijk! Ik heb mijn site ergens anders laten maken, maar laat hem nu door Maaike optimaliseren. Kan het wel weer zelf uitvogelen, maar waarom zou ik, wanneer Maaike het doet weet ik dat het goed gedaan wordt en kan ik mij focussen op het werk waar ik goed in ben."

Vera de Niet

Maak Me Mooier
Tamara My Beautiful Present

"Super fijn dat Maaike mij met haar kennis en enthousiasme support. Zo kan ik mij focussen op mijn eigen passie. Maaike is super geordend en gestructureerd. En zij neemt met vertrouwen werk uit handen. Ik weet dat het perfect wordt opgepakt. Onze afspraken zijn heel waardevol en ze heeft altijd veel nieuwe ideeën. We leren elkaar steeds beter kennen en zo bouwen we een mooie samenwerking op!"

Tamara Tunderman

My Beautiful Present

Contact

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden of heb je vragen? Stuur me gerust een bericht!

Please enter your name.
Please enter a valid email address.
Please enter a subject.
Please type your message.
Please check this field.

Deze website wordt beschermd door reCAPTCHA. Bekijk het privacybeleid en de gebruikersvoorwaarden van Google.

Technisch virtual assistant contact