Technisch virtual assistant Mooi Support

Technisch Virtual Assistant maakt ondernemen makkelijker

Je herkent jezelf vast wel in een van onderstaande situaties:

 • Je bent al uren bezig om iets voor elkaar te krijgen op je website en het wil maar niet lukken. Je geeft niet op, maar het liefst gooi je je computer uit het raam.

 • Je hebt een top salesfunnel op papier staan voor de lancering van je nieuwe product of dienst. Maar het blijft op de planken liggen omdat je geen idee hebt hoe je het goed inricht in een systeem.

 • Je nieuwe website staat eindelijk online. Je hebt ergens gelezen dat het belangrijk is je website goed te onderhouden. Maar hoe doe je dat?

 • Die online tool waar je collega-ondernemer het de laatste keer over had klonk wel heel interessant, maar hoe weet je of deze ook voor jou gaat werken? Waar moet je beginnen?

 • Waar is de tijd gebleven dat je gewoon met je passie bezig kan zijn? Dat je bezig bent met wat je WIL doen en niet met wat je MOET doen.

Zomaar wat voorbeelden waar veel ZZP-ers tegenaan lopen. Er is een oplossing om deze frustratie weg te nemen. Een oplossing waar zowel jij als ik heel blij van worden.

 

Een virtual assistant

Laten we beginnen met het begrip virtual assistant. Een term die lang niet bij iedereen bekend is. Een virtual assistant is een zelfstandig ondernemer die op afstand andere ondernemers ondersteunt met uiteenlopende werkzaamheden. Iedere virtual assistant heeft een eigen expertise. Je kunt een virtual assistant dus voor specifieke werkzaamheden inhuren, vaak al vanaf een paar uur per week.

 

Een technisch virtual assistant

Je raadt het al, een technisch virtual assistant ondersteunt ondernemers met specifiek de technische randzaken van hun business.

 

Welke technische werkzaamheden kun je uitbesteden?

Ook binnen de technisch virtual assistants heeft iedereen vaak een eigen expertise.
Algemeen kun je denken aan de volgende werkzaamheden:
• Website bouwen
Website onderhouden
• Website aanpassen en optimaliseren
• Website hulp
Online tools koppelen en inrichten
• Inrichten e-mailmarketingsysteem
• Gratis weggever online zetten
• Online leeromgeving bouwen
• Video’s ondertitelen
• Processen automatiseren
• Grafische vormgeving

 

Mooi Support

Als technisch virtual assistant help ik mijn klanten graag met een nieuwe of bestaande WordPress website. Websites bouwen, onderhouden, beheren en optimaliseren is mijn core business. Daarnaast bied ik ondersteuning bij technische struggles. Ik hou ervan alles tot in de puntjes uit te zoeken en kom altijd met een oplossing. Supertof om te zien dat ik mijn klanten een hoop werk, frustratie en tijd bespaar.

 

7 redenen om een technisch virtual assistant in te huren

 1. Je bent te veel tijd kwijt aan technische zaken
 2. Je hebt vaak het gevoel dat je jouw tijd wel beter kan besteden
 3. Je wordt niet blij van bepaalde (terugkerende) technische werkzaamheden
 4. Het ontbreekt je aan kennis bij bepaalde technische werkzaamheden
 5. Je wilt meer tijd en ruimte voor je passie
 6. Je wilt jouw bedrijf naar een hoger niveau tillen
 7. Je vindt het fijn als iemand met je meedenkt

Het is prettig om de touwtjes zelf in handen te hebben. Maar hou je nog voldoende tijd over om met je passie bezig te zijn? Hoe fijn is het als je de volledige focus hebt op je bedrijf en je klanten? Dat je niet meer bezig hoeft te zijn met de technische randzaken van je onderneming. En een leuke bijkomstigheid: je hoeft geen kosten te maken voor een nieuwe computer. Zo blijft je computer die enkele reis uit het raam bespaard. Tel uit je winst! 😉

 

Neem gerust contact op als je meer informatie wilt. Superleuk als ik iets voor je kan betekenen.

 

Mooie groet,

Maaike

 

Wil je dit artikel delen?

Laat een reactie achter

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.