Website diensten

Net als je bedrijf is je website ook continu in beweging. Wanneer je je eigen website beheert weet je ongetwijfeld hoe tijdrovend dit kan zijn. Nadat de website is opgeleverd begint het echte werk pas. Updates, back-ups, nieuwe pagina maken, blog toevoegen, functionaliteit koppelen, tekst en/of afbeeldingen wijzigen, etc.

Wat zou het fijn als je dit geheel of gedeeltelijk kan uitbesteden aan jouw persoonlijke webassistant. Of dat je met jouw website vragen bij iemand terecht kan.

Ik ben er voor je. Zo kun je gebruik maken van verschillende onderhoudspakketten en/of een strippenkaart van 1 of meerdere uren bestellen voor website support. Ook voor het optimaliseren van je huidige WordPress website kun je bij mij terecht.

Website onderhoud

Voor een goedwerkende, veilige WordPress website is het van belang dat er regelmatig onderhoud wordt gepleegd. Denk hierbij aan updates van WordPress, plugins of thema, back-ups van je website en licenties vernieuwen. Doe je dit niet dan loop je het risico om gehackt te worden. Zie je het belang hiervan in maar zie je het niet zitten om dit zelf te doen? Je kunt je website al vanaf € 20,00 per maand (excl. btw) door mij laten onderhouden.

Website Support

Vind je het lastig om zelf aanpassingen door te voeren op je website? Ik kan dit voor je doen. Je stuurt mij de aanpassingen per mail en ik zorg ervoor dat deze doorgevoerd worden op jouw website. Een nieuwe pagina toevoegen, de lay out van een pagina wijzigen of een nieuwe plugin installeren zijn voorbeelden van werkzaamheden waarmee ik je kan helpen. Je kunt een strippenkaart bestellen voor 1 of meerdere uren.

I love working in the background making my clients shine online

Contact

Kan jij ondersteuning gebruiken bij je website of heb je vragen? Stuur me gerust een bericht!

Please enter your name.
Please enter a valid email address.
Please enter a subject.
Please type your message.
Please check this field.

Deze website wordt beschermd door reCAPTCHA. Bekijk het privacybeleid en de gebruikersvoorwaarden van Google.

Technisch virtual assistant contact