Website optimalisatie

 • Structuur en overzicht terugbrengen
 • Achterstallig onderhoud verhelpen
 • Zoekmachine optimalisatie
 • Snelheid optimaliseren
 • Beveiliging aanscherpen
 • Gebruikerservaring verbeteren

 

Als ondernemer ben je continu bezig met ontwikkelen van alle aspecten van je bedrijf. En ik weet het, dat is veel. Ik kan mij voorstellen dat je website dan op de achtergrond raakt.

Terwijl jij aan het groeien bent, groeit je website niet mee en dat is zonde. Je website is namelijk een van de tools om je te helpen jouw business naar een volgend niveau te brengen.

Door je website te optimaliseren blaas je je website nieuw leven in. Het doel is om jouw website te verbeteren zodat die goed vindbaar, gebruikersvriendelijk en conversiegericht is.

Ben je klaar voor een frisse doorstart van je website? Lees dan verder hoe ik je hiermee kan helpen.

Mooi Support website optimalisatie

Kijken naar het hele plaatje

Ik kijk graag holistisch naar een website. Het is niet zo zweverig als het klinkt.

Holistisch houdt in dat er gekeken wordt naar het geheel. Het is een samenhang van meerdere aspecten die elkaar versterken.

Optimaliseren is meer dan alleen SEO
Voor een gebruiksvriendelijke website die goed vindbaar is in de zoekmachines moeten alle onderdelen van je website kloppen.

Met die insteek zal ik jouw website optimaliseren. 

Waaruit bestaat website optimalisatie?

Veiligheid van je website


Safety first! Dat geldt ook voor je website. Je website wordt gecheckt op een goed geïnstalleerde SSL-certificaat, malware, versie CMS/PHP/thema/plugins en twee-factor-authenticatie. Inclusief installatie beveiligingsplugin.

On page
optimalisatie


Optimaliseren van individuele pagina's om de vindbaarheid in de zoekmachines te verbeteren. Paginatitel, meta omschrijving, headings, links, urls en afbeeldingen worden geoptimaliseerd. 

Technische optimalisatie


Het verbeteren van de technische aspecten van je website. Hieronder valt o.a. het achterhalen en oplossen van dode links en database optimalisatie. Inclusief check en analyse Google Search Console.

Snelheid van je
website


Snelheid is een belangrijk onderdeel om je bezoekers op je website te houden. Om deze te verbeteren zal ik de cache-plugin WP Rocket en WP Smush voor het comprimeren van je afbeeldingen installeren.

Gebruikerservaring

 


Je website door de ogen van een potentiële klant. Waar ben ik? Wat kan ik hier? Hoe kan jij mij helpen? Dit moet direct duidelijk zijn. Je ontvangt een rapport met mijn bevindingen. Inclusief optimaliseren mobiele website.

Content en
leesbaarheid


Bezoekers willen snel de informatie vinden waar ze naar op zoek zijn zonder al te veel inspanning. Een visueel aantrekkelijke tekst heeft een positief effect. Je ontvangt een rapport met mijn bevindingen. 

Wanneer laat je je website optimaliseren?

- Als je je website wilt professionaliseren

- Als je meer klanten uit je website wilt halen

- Als je een tijd niets met je website hebt gedaan

- Als je website niet meegroeit met je bedrijf

- Als het onderhoud er al een tijdje bij inschiet

- Als je je liever met andere zaken bezig houdt

Website optimalisatie mockup Mooi Support

Ontdek hoe je meer uit je website haalt

Werkwijze en tarief

Iedere website en branche is anders. Dit is dan ook geen standaard optimalisatie, maar een optimalisatie gericht op jouw website. Voorafgaand doe ik een quick scan van je website en bespreken we wat het doel is van je website en welke onderdelen de meeste aandacht nodig hebben. Nadat ik de website optimalisatie heb afgerond, ontvang je een uitgebreide rapportage van de verrichte werkzaamheden.

Investering € 257,00 excl. BTW voor een standaard website (zonder webshop, maximaal 10 pagina's en 20 afbeeldingen). De prijs voor webshops of complexere websites is op aanvraag.

Website weer helemaal up to date, en dan?

Dan heb jij een stevige basis gelegd. Het is niet zo dat je na de optimalisatie niets meer hoeft te doen ;). Je website is nooit af. Er is altijd wel iets te optimaliseren. Net als je bedrijf is je website constant in beweging. Wil je van je website een blijvend succes maken, dan dien je deze up to date te houden.

Denk hierbij aan:

 

 • Updates WordPress, Thema, Plugins
 • Regelmatige backups
 • Beveiliging nakijken
 • Controle dode links
 • Opschonen spam
 • Database optimaliseren
 • Statistieken websitebezoekers analyseren
 • Formulieren testen
 • Content up to date houden

Wil je het jezelf gemakkelijk maken? Je kunt deze werkzaamheden uitbesteden. Voor een vast bedrag per maand kan ik je het onderhoud uit handen nemen. Ik heb een aantal onderhoudspakketten samengesteld, maar mocht je een pakket op maat wensen is dat uiteraard geen probleem.

Ben jij klaar voor een frisse doorstart van je website?

Contact

Wil je je website laten optimaliseren of heb je vragen? Stuur me gerust een bericht!

Please enter your name.
Please enter a valid email.
Please enter a subject.
Please enter a message.
Please check this field.

Deze website wordt beschermd door reCAPTCHA. Bekijk het privacybeleid en de gebruikersvoorwaarden van Google.

Technisch virtual assistant contact